Gestionați simplu și rapid pacienții, tratamentele și programările din câteva click-uri

Soft medical care simplifică managementul cabinetului și vă permite o activitate profesională la un potențial maxim.

Explorați funcționalitățile 
– soft pentru medicii eficienți –

Gestionarea Pacienților
Gestionați toți pacienții Dvs. într-un singur loc. Salvați datele despre ei, cum ar fi nume, adresă, telefon și alte date medicale. Urmăriți istoricul lor, studiile de caz, rețetele sau alte documente (fișe medicale, radiografii, etc).
Date Financiare
Rapoartele despre facturi şi chitanţe sunt uşor de înţeles şi au o interfață “inteligentă” potrivită și pentru contabilitate. Aplicația pune la dispoziţia medicului numai interfața de lucru strict necesară pentru o situaţie financiară clară.
Programarea Pacienților
Cu acest modul, programarea pacienţilor se realizează rapid, economisind astfel timp. Realizarea sau modificarea oricărui tip de programare și trimiterea de notificări prin SMS și E-mail.
Prescripții/Rețete
Se pot realiza și gestiona rețete medicale cu selecție dinamică de medicamente. Legătura dintre Pacienți și Medicamente vă permite să realizați cu ușurință orice prescipție.
Rapoarte
Puteți realiza şi vizualiza un raport referitor la programări pentru a vedea orice informaţie a pacientului, intervenţiile, tratamentele sau statusul acestora.
Notificări SMS
Puteți trimite SMS-uri către fiecare pacient individual. De asemenea, puteți trimite SMS-uri și către diferite grupuri precum toți pacienții sau toți medicii cu care colaborați. Puteți configura șabloane automate de SMS. În timpul creării programărilor, sunt trimise SMS-uri pacienților.

Avantajele unui Soft de Cabinet

  • Acces la orice informație privind business-ul Dvs, oricând, de oriunde, de acasă, din vacanță sau din orice alt colț al lumii
  • Vizualizarea rapidă a programărilor organizate pe medic, cabinet și pacient.
  • Acces instant la fișa pacientului cu toate detaliile
  • Acces rapid la istoricul fiecărui pacient
  • Notificări automate pe E-mail/SMS
  • Siguranța datelor pacienților și ale business-ului Dvs.
  • Este ușor de învățat, intuitiv și facil de pus în practică
img
img

Creșteți șansele de acceptare a tratamentului

Prezentarea planului de tratament dentar și a costurilor aferente poate fi dificilă pentru mulți doctori stomatologi care nu se simt confortabil să vorbească despre bani. De aceea, aplicația noastră este concepută astfel încât să prezinte explicit fiecare procedură și prețul acesteia.

Aceasta a fost dezvoltată pentru a ușura munca medicului stomatolog, economisind timp, impresionând pacienții și asigurându-vă că nimic nu este uitat atunci când prezentați planurile de tratament.

Surprindeți-vă pacienții cu un
plan de tratament clar

Un plan de tratament clar poate îmbunătăți experiența pacientului prin oferirea unei înțelegeri clare a procedurilor terapeutice și a rezultatelor așteptate.

Acesta poate ajuta la creșterea eficienței și calității tratamentului, sporind astfel rezultatele și satisfacția pacientului.

Puteți realiza planuri de tratament cu proceduri explicate simplu, detaliate grafic, automate și 100% editabile.

img

Pentru orice întrebări,
ne puteți contacta folosind formularul de mai jos

Tot ce aveți nevoie într-un singur loc,
puteți eficientiza munca Dvs. dezvoltându-vă astfel business-ul

Mesaj trimis! Va vom contacta in cel mai scurt timp.

Partener